Вибір підручників для 10-11 класів (інформатика, мистецтво) на 2019/2020 н.р. PDF Друк

Витяг із протоколу № 6

засідання педагогічної ради Рівненського навчально-виховного комплексу

«Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» № 19 Рівненської міської ради

 

27.03.2019 р.                                                                                                                     м. Рівне

Голова: І.С.Верхова, директор НВК №19

Секретар: Н.В.Йонко, учитель початкових класів

Присутні: учителі закладу – 74 особи

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

Про вибір підручників для 10-11 класів (інформатика, мистецтво) на 2019/2020 н.р. з дотриманням усіх інструктивно-методичних вказівок.

 

СЛУХАЛИ:

Холодову Т.В., заступника директора з НВР, яка повідомила, що відповідно до листа управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації за № вих.- 892-02/01-09/19 від 07.03.2019, наказу Міністерства освіти і науки України від 01.11.2018 № 1191 «Про проведення конкурсного відбору проектів підручників для 10, 11 класів закладів загальної середньої освіти», інструктивно-методичних матеріалів закладом проведено відбір вказаних підручників, електронні версії оригінал-макетів було розміщено у вільному доступі за посиланням: https://lib.imzo.gov.ua.

 

ВИСТУПИЛИ:

1. Смірнова Л.А., голова методичного об’єднання вчителів математики, інформатики, яка повідомила, що вчителі інформатики ознайомились із електронними версіями підручників і запропонувала обрати для навчання учнів «Інформатика» (рівень стандарту) підручник для 10 (11) класу закладів загальної середньої освіти, Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І., Чернікова Л.А., Шакотько В.В.;

«Інформатика (профільний рівень)» підручник для 10 класу закладів загальної середньої освіти, Руденко В.Д., Речич Н.В., Потієнко В.О.;

2. Вавринюк О.Ю., вчитель мистецтва, яка повідомила, що вчителі мистецтва ознайомились із електронними версіями підручників і запропонувала обрати для навчання учнів «Мистецтво» (рівень стандарту, профільний рівень) підручник для 10 (11) класу закладів загальної середньої освіти, Масол Л.М.

 

ГОЛОСУВАЛИ: одноголосно

УХВАЛИЛИ :

1. Затвердити відбір підручників для 10 (11) класу «Інформатика» (рівень стандарту) підручник для 10, 11 класу закладів загальної середньої освіти, Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І., Чернікова Л.А., Шакотько В.В., «Інформатика (профільний рівень)» підручник для 10 класу закладів загальної середньої освіти, Руденко В.Д., Речич Н.В., Потієнко В.О.

2. «Мистецтво» (рівень стандарту, профільний рівень) підручник для 10 (11) класу закладів загальної середньої освіти, Масол Л.М.

 

Голова                                                                                                 І.С.Верхова

 

Секретар                                                                                             Н.В.Йонко

 
Как создать школьный сайт.