Маємо право знати право PDF Друк e-mail

29 листопада активісти учкому провели бесіди у п’ятому класі  на тему  «З чого починається право» , на якій піднімалося питання прав і обов’язків учнів. В режимі запитання – відповідь  обговорювали правила  безпечної поведінки   під уроків, перерв,  в громадських місцях та наслідки ігнорування цих правил. Після активного обговорення, старшокласники дали рекомендації щодо зовнішнього вигляду учнів школи. Правда деякі учні  намагалися вступати в полеміку, але авторитетні  одинадцятикласники знайшли вагомі аргументи і зуміли  їх переконати, що одяг повинен відповідати віку, місцю, призначенню і виражати повагу хазяїна до самого себе і до суспільства. А завершили учкомовці  свою зустріч   переглядом відеофільму «Конвенція про права дитини».

30 листопада  дев’ятикласники     для учнів 4-х класів підготували і провели інформаційні п’ятихвилинки «Зроби перший крок у світ своїх прав». Однак треба сказати, що у цьому випадку п’ятихвилинки - це умовне визначення, тому що  малюки   не хотіли  відпускати  старшокласників. Активність і позитивний настрій   четвертокласників спонукав учкомовців до  організації  нових зустрічей  і нових форм спілкування.

Для третьокласників було організовано відеоуроки «Знайомимося зі своїми правами». У підготовці цих уроків брали участь наймолодші члени учкому школи – восьмикласники. Враховуючи вікову аудиторію,   основу  відеоматеріалів  становили  мультфільми – цікаві  і зрозумілі для малюків.

Рогаль С.Р., педагог-організатор НВК 19.

 
Как создать школьный сайт.