Свято Наума PDF Друк e-mail

Щороку у нашій школі проводиться конкурс «Найрозумніший» для учнів молодших класів, присвячуючи його  Дню Наума. Хоча це свято  і стало традиційним,  та щоразу   учком намагається  придумувати нові  форми проведення .Минулі  роки до конкурсу запрошувалися лише відмінники,а цього року з метою виховання командного духу, командної  відповідальності, відчуття ліктя товариша ,  в конкурсі  брали участь команди  4-х класів.

Конкурсні завдання були непростими, але  учні  з ними впоралися. До речі, групи підтримки також мали можливість  добавити бали до рахунку командам,  тому  що  кожна правильна відповідь у «Конкурсі вболівальників»  давала 1 бал командам.

Перемогла  команда 4-А класу, 4-Б, 4-В та 4-Г стали лауреатами. Конкурс завершився, а наші учні вкотре довели, що вони є справжніми патріотами своєї Батьківщини: вчаться сумлінно, з натхненням, розумні, відповідальні, працьовиті, бо знають, що майбутнє України у їхніх руках!

Доказом цього є не лише гарні виступи команд, а  й зрілі, оригінальні, цікаві відповіді вболівальників на запитання ведучих:

- Якими якостями повинен володіти учень, щоб добре вчитися?

- Як ви розумієте такий вислів «патріот України»?

- Уявимо на хвилину, що ви дорослі і вас вибрали депутатом Верховної Ради. Ваші перші кроки на цій посаді?

Існує така приказка «Вустами дитини говорить істина». Мабуть, варто нашим депутатам прислухатися до слів дітей!

Мені хочеться порадити своїм молодшим друзям, щоб вони добре вчилися, а коли підростуть і будуть балотуватися в депутати, ми їх підтримаємо!

 

 

Учком НВК № 19 м. Рівного,

голова журі – Бровчук Лариса,

учениця 11-Б класу.

 
Как создать школьный сайт.